Artiteq ophangsysteem

Artiteq is een fabrikant van ophangsystemen uit Tilburg, Nederland. Hun ophangconcepten staan voor kwaliteit, flexibiliteit, gebruiksgemak en prijsvriendelijkheid. Zowel de productontwikkeling als de controle op de kwaliteit en het design gebeuren binnenshuis. In dit artikel overlopen we enkele van de gekende Artiteq ophangsystemen en vind je meer informatie over de verkooppunten, prijzen en handleidingen.

 

Click Rail

Artiteq Click Rail

Click Rail is een multifunctioneel ophangsysteem voor wanddecoratie. Hij is eenvoudig te plaatsen en is verkrijgbaar in een witte, aluminium en primer uitvoering. Deze laatste kan je makkelijk overschilderen met de kleuren van je muur. Het Click Rail systeem wordt voornamelijk gebruikt om schilderijen en fotolijsten op te hangen.

Prijs: 6€/lopende meter, incl. accessoires
Online kopen: www.acaza.nl

Meer informatie over het Artiteq Click Rail

 

 

Deco Rail Artiteq

Deco Rail

Met Deco Rail werk je jouw muur af met een stijlvolle kroonlijst die meteen ook gebruikt kan worden als onzichtbaar ophangsysteem. Het eindresultaat is een prachtig afgewerkte wand die heel flexibel is wat betreft de ophanging van schilderijen, kunst en fotolijsten. De rail is volledig onzichtbaar en de kroonlijsten kunnen mooi meegeschilderd worden met het plafond of de wanden. De Artiteq Decorail is verkrijgbaar in drie verschillende uitvoeringen.

Prijs: 15 euro per lopende meter
Uitvoeringen: Basic - Modern - Klassiek
Bevestiging: Decofix siliconenlijm

 

Onzichtbare ophangsystemen Artiteq

Artiteq Contour Rail

De grote troef van de contour rail is dat deze extra smal is en dus vrijwel volledig onzichtbaar kan worden ingewerkt. Bovendien kan je deze rail ook met lijm vastzetten. Zo hoef je niet te boren en kan je je rail veel nauwkeuriger een plaatsje geven. De rail wordt geleverd met twee ophangdradene en haakjes.

Prijs: €20,99 per pakket
Online kopen: www.acaza.nl
Bevestiging: Parabond siliconenlijm

 

Artiteq verdelers, winkels en webshops

De systemen van Artiteq zijn makkelijk te bestellen in verschillende online shops. Deze hebben steeds een uitgebreid gamma en scherpere prijzen dan professionele verfwinkels, doe-het-zelf-zaken en andere winkels. Zo kan je bij de webshop van Acaza.nl verschillende budgetpaketten kopen waarbij je meteen alle toebehoren krijgt. De levering in deze online winkel is ook gratis bij een bestelling vanaf 50 euro.

Artiteq ophangsysteem