Ophangsystemen
Ophangsysteem nodig?
Online advies ophangsysteem plaatsen,
soorten ophangsystemen en webshops

Artiteq presentatiesystemen

Artiteq heeft naast ophangsystemen ook enkele presentatiesystemen in zijn gamma. Deze systemen zorgen ervoor dat u alle foto's, posters, documenten en dergelijke kunt presenteren op een gebruiksvriendelijke en elegante manier.

 

Display it presentatiesyteem

Display it

Dit systeem dat in verschillende formaten te verkrijgen is, hangt op een handige manier verschillende van uw foto's aan de muur. De Display It bestaat in de formaten A6, A4 en A3. Een leuke tip om een fotomuur te creëren is om verschillende formaten Display It's naast elkaar te hangen. Dankzij het systeem van Artiteq gaat dit heel gemakkelijk en het geeft een mooi resultaat!

Prijs: €50 – €75 afhankelijk van formaat
Bevestiging: Muurbevestiging of Click Rail

 

Poster snap ophangsyteem

Poster Snap

Geef uw poster de allure die hij verdient met dit presentatiesysteem voor posters. Met een profiel bovenaan en een profiel onderaan de poster wordt het ophangen niet alleen gemakkelijker, de poster krijgt ook meer uitstraling. De profielen zijn gemaakt uit aluminium en zijn in verschillende lengtes te verkrijgen zodanig dat er voor elke poster een oplossing is.

Prijs: €17 – €30 afhankelijk van formaat
Bevestiging: 2 haakjes aan het bovenprofiel

 

Info rail presentatiesysteem

Info Rail+

De Info Rail+ ontstond door de toevoeging van een bovenlat aan de gewone Info Rail. De Info Rail+ biedt dus nog steeds het gemak van een wandrail waarin je documenten, recepten of tekeningen kan inschuiven. Met de bovenlat is het nu ook mogelijk om schilderijen of fotolijsten toe te voegen aan de presentatie.

Prijs: €30
Bevestiging: Muurbevestiging inbegrepen

 

Loop Hanger Ophangsysteem

Loop Hanger

Loop Hangers zijn goedkope en handige oplossingen om schilderijen of fotolijsten ergens aan vast te hangen. Deze staaldraden zijn bovenaan voorzien van een lus, die je om het even waar kan omhangen. Onderaan zijn de draden naar keuze voorzien van een haakje, een schuifsysteem of een lus. Alle Loop Hangers kunnen tot 10kg dragen.

Prijs: €10,99

 

Webshops met presentatiesystemen - Online kopen

Zoals je wel gezien zal hebben bestaan er heel wat verschillende methodes om je presentaties op een professionele en verzorgde manier op te hangen. Wens je deze systemen online aan te kopen dan moet je zeker eens een kijkje nemen in de webshop van Acaza.nl. Deze shop verkoopt diverse presentatiesystemen en andere toebehoren voor een mooie kantoorinrichting.

Presentatiesystemen